Spinnen met Equipe Mont Ventoux van Intermetzo Eefde

0
(bron: Intermetzo Eefde)

EEFDE – Vijf jongeren van Intermetzo in Eefde bereiden zich in het kader van Equipe Mont Ventoux voor op de beklimming van de beroemde Zuid-Franse berg, in juni 2018. Als opwarmertje én om het project financieel mogelijk te maken, vindt op donderdag 18 januari van 18.00 tot 21.00 uur een Spinning Event plaats in de Boerderij op het terrein van Jan Pieter Heije, Utrechtseweg 316 in Oosterbeek.

Aanmelden
Iedereen kan hieraan meedoen. Dertien spinningfietsen, twee instructeurs en opzwepende muziek. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor het Spinning Event. Iedereen die Equipe Mont Ventoux een warm hart toedraagt kan zich aanmelden op www.pluryn.nl/samennaardetop.

Opbrenst
Inschrijven kan voor een uur, twee uur of zelfs drie uur. Kosten zijn €20 voor het eerste uur, €37,50 voor 2 uur en €55 voor 3 uur. De opbrengst gaat geheel naar Equipe Mont Ventoux. De Spinning Marathon staat onder leiding van ervaren spinninginstructeurs.
Supporters zijn van harte welkom. De organisatie zorgt voor een hapje en drankje.

Over Equipe Mont Ventoux
De jongeren en (jong)volwassenen van Intermetzo die deelnemen aan Equipe Mont Ventoux hebben één ding gemeen: door verschillende oorzaken hebben zij al veel meegemaakt in hun leven. De beklimming van de beroemde wielerberg Mont Ventoux betekent voor hen vooral een overwinning op zichzelf. Ze leren omgaan met tegenslagen en doen uiteindelijk een succeservaring op. Dat versterkt hun zelfvertrouwen en komt hun behandeling ten goede.