Open dag Intermetzo Eefde tijdens Week van Zorg en Welzijn

0
Intermetzo in Eefde

EEFDE – Intermetzo in Eefde houdt op de slotdag van de week van Zorg en Welzijn, op zaterdag 16 maart, een open dag. Mensen die een baan in de zorg zoeken maar anderen die nieuwsgierig zijn naar hoe zo’n zorginstelling werkt, zijn welkom.

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 tot en met 16 maart. In de gemeente worden dan meerdere activiteiten gehouden. Het accent ligt op de slotdag – zaterdag 16 maart – en LochemsNieuws zal de verschillende activiteiten afzonderlijk aankondiging. Ook een activiteit te melden? Stuur je persbericht naar info@lochemsnieuws.nl.transurl.nl.

Intermetzo Eefde begeleidt en behandelt kinderen en jongeren met complexe problematiek in een open en een gesloten omgeving. Tijdens de open dag worden bezoekers ontvangen in activiteitencentrum ‘t Rissloo. Daar staan dan verschillende kraampjes waar informatie wordt verstrekt.

Rondleidingen

Wie meer wil weten over werken of stagelopen bij Intermetzo kan terecht bij de
recruiters van de instelling. Vanuit het activiteitencentrum starten ook de rondleidingen over het terrein. Daarbij kan een kijkje worden genomen in een woongroep, de school, de afdeling Vorming & Recreatie, Traject- en Leerondersteuning en de polikliniek.

Intermetzo aan de Mettrayweg 25 in Eefde zet de deuren op zaterdag 16 maart open van 11.00 tot 15.00 uur.

Kijk op www.intermetzo.nl voor meer informatie en andere locaties van Intermetzo die op 16 maart geopend zijn.