Spc Lochem verpulvert Albatross met 6-1

0

LOCHEM – Sportclub Lochem heeft tegenstander Albatross zondagmiddag (13/11) verpulverd met 6-1. De Lochemers lijken de weg omhoog te hebben hervonden na de glorieuze overwinning op Witkampers van vorige week.

Ruben Boonk scoorde drie keer, waarvan één keer uit een penalty (video). Het eerste doelpunt van Boonk lag al na 5 minuten in de touwen. Voor rust werd het 2-0 door Jordi Straver.

Na rust duurde het nog een kwartier voordat de Lochemers echt op stoom kwamen. Ruben Boonk scoorde in de 60ste en 62ste minuut opnieuw. Ivo Fleming en Jasper Jurg schoten in de 81ste en 83ste minuut de 5-0 en 6-0 binnen. Namens Albatross redde Joren Waardenburg in de 88ste minuut de eer. Hij bepaalde de eindstand op 6-1.

Met twee overwinnningen na elkaar doet Lochem goede zaken. De ploeg stond drie weken geleden nog bijna onderaan  maar vertoeft nu in de middenmoot, op de 8ste plek met 12 punten uit 10 wedstrijden.

Bekijk de uitslagen en standen in de klasse 3B onder de video.