Spc Lochem en Witkampers spelen gelijk

0
De Lochemse elf die aantraden tegen VV Twenthe (foto: Nelly Harkink)

LOCHEM/LAREN – Sportclub Lochem en Witkampers hebben zondag (11/3) beide gelijk gespeeld. Lochem kwam thuis niet verder dan 0-0 tegen VV Twenthe uit Goor. Witkampers speelde uit in en tegen Ruurlo. Beide ploegen deelden de punten (3-3).

Zie de wedstrijdverslagen hieronder…

Lochem ziet zich op de ranglijst in de klasse 3B nu voorbijstreeft door Warnsveldse Boys en staat derde. Helios uit Deventer leidt de dans met 30 punten. Warnsveld heeft er 28 en Lochem nu 27. Witkampers staat negende maar heeft nog 4 inhaalwedstrijden tegoed.

Volgende week zondag staat de derby tussen Witkampers en Lochem weer op de agenda. De clash vindt dit keer plaats op het Leussinkpark in Laren.

Eigen wedstrijdverslag van Sportclub Lochem:
Onder goeie omstandigheden en een goed bespeelbaar veld begonnen Sc. Lochem en Twenthe vol enthousiasme aan de wedstrijd. Maar het duurde meer dan een half uur voor er  een schot op een van de doelen gelost werd. Na 33 minuten twee geweldige reddingen van Gert Jan Kuipers die er voor zorgden dat Twenthe niet op de misschien wel verdiende voorsprong kwam. De mannen uit Goor probeerden door te drukken ,  maar de verdediging die in z n geheel weer uitstekend op dreef was hield stand. Kopsterk, goed positiespel en prima ingrijpen op het juiste moment zorgde voor rust achterin en dus gingen we met 0-0 aan de thee……
Lees verder op de site van Sportclub Lochem…

Eigen wedstrijdverslag van vv Witkampers:

VV Ruurlo – Witkampers (1-2) 3-3

Ruurlo begon de voetbaljaargang 2017-2018 flitsend, een aantal weken stond deze ploeg zelfs eerste op de ranglijst. De eerste flinke tik ontvingen de inwoners van het kastelendorp echter in Laren. Witkampers boekte in dat treffen een knappe 2-0 overwinning. Inmiddels is het maart en is op basis van de behoorlijk scheefgetrokken ranglijst nauwelijks meer vast te stellen wat de krachtsverschillen zijn tussen de eerste 10 teams van de derde klasse B…..
Lees verder op de website van Witkampers…