Reünie Meester G. Propschool Lochem

0
Het team van de Propschool van het schooljaar 1991-1992 (eigen foto)

LOCHEM – Na ruim 50 jaar valt dit jaar het doek voor de Meester G. Propschool aan de Barchemseweg/Groenewegje. Op de valreep wordt nog een reünie gehouden voor alle oud-leerlingen. Deze wordt gehouden op zaterdag 13 mei.

Vrijwilligers
De reünie wordt georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers bestaande uit de leerkrachten Alma Nieuwenhuizen, Emma Rietveld en Arvid Brandsma en de oud-leerlingen Tetske en Elke Rouweler. De reünie wordt een feestelijke dag in de vorm van een mini-festival met foodtrucks, bar met bediening, tipi’s, oud-leraren, ontmoetingsplekken per jaargang, een levende tafeltrein en diverse optredens.

Foto
Van iedere klas wordt een nieuwe professionele klassenfoto gemaakt en iedereen ontvangt een programmaboekje met herinneringen en informatie. De organisatoren roepen oud-Propscholieren op om herinneringen en foto’s te delen via Facebook of te sturen naar info@propschoolreunie.nl.

Nog een teamfoto uit de jaren ’90 (eigen foto)

Inschrijven
Alma Nieuwenhuizen: ,,Reken gerust op een onvervangbare dag die je als oud-leerling echt niet mag missen.” Emma Rietveld  vult aan: ,,Wees op tijd met inschrijven want de vergunning laat helaas niet álle oud-leerlingen toe.”

Inschrijven kan via de speciale website www.propschoolreunie.nl.