Reünie Propschool: er kan nog meer bij

0
Klassenfoto van de Mr. G. Propschool uit 1980 (eigen foto)

LOCHEM – Voor de reünie van de Meester G. Propschool op 13 mei hebben zich tot nu toe 250 oud-leerlingen aangemeld. Er is ruimte voor het dubbele dus het motto is: ‘er kan nog meer bij!’

Laatste kans
De school heeft ruim 50 jaar bestaan dus aan potentiële bezoekers geen gebrek. Het is ook echt de laatste mogelijkheid om de lucht van het schoolgebouw nog eens op te snuiven want het pand gaat nog dit jaar tegen de vlakte om plaats te maken voor een woonwijkje. De huidige leerlingen verhuizen na de zomervakantie naar de nieuwe school De Garve aan de Burgemeenster Leenstraat.

De poster van de reünie

Feestelijk
De reünie wordt georganiseerd door een kleine groep vrijwilligers, bestaande uit leerkrachten Alma Nieuwenhuizen, Emma Rietveld en Arvid Brandsma en aangevuld met oud-leerlingen Tetske en Elke Rouweler. Het is de bedoeling dat het een feestelijke dag wordt, aangekleed als mini-festival met foodtrucks, bar met bediening, tipi’s, oud-leraren, ontmoetingsplekken per jaargang, een levende tafeltrein en verschillende optredens. Van iedere klas wordt een nieuwe professionele klassenfoto gemaakt en iedereen ontvangt een programmaboekje met herinneringen en informatie.

Foto’s
De organisatoren roepen oud-Propscholieren op om herinneringen en foto’s te delen via Facebook of te sturen naar info@propschoolreunie.nl.

Inschrijven
Inschrijven kan via de speciale website www.propschoolreunie.nl. Er kunnen dus nog zo’n 250 liefhebbers bij.