Politie in actie na melding over ruzie tussen jongeren

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)

LOCHEM – In Lochem-West is maandagavond enige onrust ontstaan doordat er veel politie afkwam op een melding van een ruzie tussen jongeren. Plaats van handeling was volgens omwonenden de skatebaan aan de Kijksteeg. Volgens een woordvoerder van de politie viel het allemaal nogal mee.

De politie kreeg een melding van een mogelijke ruzie tussen jongeren. “Echter bij het zien van de politie gingen de meesten al aan de wandel”, aldus de woordvoerder.” Het kwam tot een gesprek met enkele jongeren en hun ouders. De politie zegt hierdoor duidelijkheid te hebben gekregen over de onderliggende aanleiding was, maar doet hier verder geen uitspraken over.

Geen incidenten

De woordvoerder laat verder weten: “Er hebben zich verder geen incidenten voorgedaan. Dat de politie een poosje blijft hangen is logisch. Dit is om te voorkomen dat de situatie zich herhaalt.”

Ooggetuigen maakten melding van snel door de omliggende straten heen en weer rijdende politieauto’s en -motoren. In het geruchtencircuit wordt zelfs melding gemaakt van een steekincident, maar dat bevestigt de politie dus niet.