Pasen in Exel; geen vuur, wél Hazenbal

0
Livin' Room (foto: PR)

EXEL/LOCHEM – Het in Exel geplande Hazenbal gaat op Eerste Paasdag door, ondanks de afgelasting van fakkeloptocht en paasvuur. In plaats daarvan gaat ‘de vlam in de pijp’ tijdens een spectaculaire motor-trial.

De Hazenbalcommissie – de leden noemen zichzelf ‘beunhazen’ – heeft tweevoudig Nederlands kampioen Ewoud Lalkens gestrikt voor een demonstratie. De paasbult wordt momenteel verwijderd en het vrijkomende maisveld wordt voor zondag omgetoverd in een motor-arena.
Lalkens moet een aantal hindernissen nemen zonder met zijn voeten de grond te raken. Hij rijdt over containers, betonnen buizen en zelfs auto’s. De trial-demo begint rond 20.00 uur.
Lees verder onder de afbeelding…

Muziek

Het al aangekondigde muzikale programma gaat gewoon door. Dat betekent dat de lokale band Livin’ Room het podium beklimt. Daarna gaan de dj’s van It All Started In The Nineties’.

Het Hazenbalterrein (dorpsbos Exel) is gratis toegankelijk. Voor de tent moeten kaarten worden gekocht. Aan de kassa kosten ze 8 euro en in de voorverkoop 6 euro. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen.
Voorverkoopadressen: Brasserie de Mölle (Exel) Aris Frieterie (Laren) en Grand-café de Babbelaer (Lochem).
Meer op de FACEBOOKPAGINA van het Hazenbal.