Opnieuw kerstdiner in hal gemeentehuis Lochem

0
Dit jaar is er opnieuw een kerstdiner in het gemeentehuis (eigen foto)

LOCHEM – Op tweede kerstdag wordt opnieuw een kerstdiner gehouden in de hal van het Lochemse gemeentehuis. Het Lochemse Kerstdiners wordt dit keer geopend door wethouder Henk van Zeijts. Deelname kost slechts 3 euro. De inschrijving opent op 6 december.

Het Lochemse Kerstdiner wordt voor de vierde keer op rij gehouden. De organisatie is in handen van een groep vrijwilligers, onder coördinatie van de Stichting Welzijn Lochem. Het diner duurt van 16.00 tot 20.00 uur.

De gemeente Lochem draagt bij aan het diner door de hal van het gemeentehuis en de benodigde spullen beschikbaar te stellen. De medewerkers van de gemeente doneren hun kerstbonus. Desondanks worden voor dit jaar nog wel extra sponsors gezocht voor de benodigde boodschappen.

Vrijwilligers
De Stichting Welzijn Lochem werkt samen met vrijwilligers van Stichting Repair club, Cavo Lochem, Stichting Marge Klompé (Hoge Weide), De Hooiplukker en Sutfene (Het Spijk en de Borkel).

Inschrijving
De inschrijving loopt van 6 tot en met 19 december. Belangstellenden kunnen contact
opnemen met Manon Schulenburg van Stichting Welzijn Lochem via telefoonnummer
0573-297000 of via de mail op SWLcentrale@welzijnlochem.nl.

Bijdrage
Voor 3 euro kan iedereen aanschuiven. Maar wie een bijdrage levert in vorm van bijvoorbeeld op te ruimen, als chauffeur mensen op te halen en thuis te brengen, een
kerstverhaal te vertellen, te helpen in de keuken of te knutselen met de kinderen, mag gratis mee-eten.