Open dagen bij Zweverink Muziek

0

LOCHEM- Zweverink Muziek aan de Zwiepseweg in Lochem houdt komend weekend (17 en 18 juni) twee open dagen. Zaterdag staat alles wat te maken heeft met de gitaar centraal. Zondag draait het om accordeons en harmonica’s, de specialiteit van de muziekwinkel.

Gitaar
Zaterdag komt gitaardocent Wim Tibben met een leerling naar de winkel zodat iedereen kan zien/horen hoe een gitaarles in z’n werk gaat. Er zijn een aantal ervaren gitaristen aanwezig die uitleg geven over het instrument, versterkers, effecten en accessoires. Er gelden tijdens deze dag een aantal speciale aanbiedingen. Wie naam, adres en telefoonnummer invult op een deelnameformulier maakt kans op een gratis gitaar. De winnaar krijgt op woensdag 21 juni telefonisch bericht.

Accordeon
Op zondag wordt er in en rondom de winkel in verschillende samenstellingen harmonica gespeeld. Geïnteresseerden kunnen alle informatie krijgen over de accordeon of harmonica. Zelf proberen en een proeflesje krijgen kan ook. Ook gedurende deze dag zijn er een aantal exclusieve aanbiedingen. 

Zaterdag duurt de open dag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 12.00-16.00 uur. Zweverink Muziek is te vinden aan de Zwiepseweg 80 in Lochem.