Nieuwe song en clip van Sodimitriop uit Laren: ‘Boer Noud’

0

LAREN – Woordkunstenaar, rapper en singer-songwriter Sodimitriop – de artiestennaam van Dimitri Arambatzis – uit Laren heeft een nieuwe single en videoclip uit. De titel is ‘Boer Noud’ en dat is een verwijzing naar de burnout waarmee hij zelf te kampen heeft. Die bracht hem van Utrecht naar Laren, waar hij rust vond en langzaam weer actief wordt.

(In de oorspronkelijke versie van dit bericht stond dat Dimitri een boek over zijn leven schreef. Correct is dat hij nog werkt aan een boek over zijn burnout in combinatie met PTSS)

De nieuw videoclip is duidelijk opgenomen in Laren en omgeving. Sodimitriop doet in de nieuwe song verslag van wat een burn-out met hem deed. Somber is het echter zeker niet. Het is eerder een uitgelaten nummer, zeker met de deels komische beelden erbij.

Dimitri was lange tijd floormanager in een druk grandcafé-restaurant in zijn geboortestad Utrecht. Onder meer door een problematische verhouding met zijn werkgever liep hij vast. Hij moest weg uit Utrecht, vond hij en kwam in Laren terecht. Daar werkt hij onder meer aan een boek over zijn burnout in combinatie met PTSS. Hij maakt verder veel teksten en noemt zich niet voor niets woordkunstenaar. Eind vorig jaar waren zijn teksten te zien in de hal van het gemeentehuis in Lochem.

Eerder werd hij bekend van zijn rol in de radioshow van Gerad Ekdom. Hij speelde daar een typetje dat zijn sores besprak.

De videoclip van ‘Boer Noed’ is ook te vinden op sodimitriop.nl