Nieuw bedrijf in Laren: De Meesters in Techniek

0
De gezichten van De Meesters in Techniek, met vlnr Maureen Teunissen, Gert-Jan Aaltink en Mark Biesterbosch (foto: Tetske Rouweler)

LAREN/LOCHEM – Een ‘gouden oplossing’ noemen de jonge ondernemers Mark Biesterbosch en Gert-Jan Aaltink het zelf. Ze bundelden de kracht en zijn onder de naam ‘De Meesters in Techniek’ een nieuw bedrijf begonnen. Specialiteit: het aanleggen van camera- en alarmsystemen en domotica.

Domotica? Jawel. Dat is de verzamelnaam van alle techniek die je in je huis kunt (laten) stoppen. Domo betekent dan ook huis. Te denken valt aan verlichting en cv-installaties die je via een app op je smartphone kunt bedienen. Maar er is veel meer. En het is een echte groeimarkt.

Die Computer
Het nieuwe bedrijf is gevestigd in Laren en heeft een opslagruimte in Lochem. Gert-Jan Aaltink is bij velen al bekend als eigenaar van Die Computer; een ICT-bedrijf met 8 medewerkers dat actief is op het gebied van koop, installatie, reparatie en aanleg van uiteenlopende automatiserings- en computersystemen bij zowel particulier, bedrijf en overheid. Aan de bedrijfsvoering van Die Computer verandert niets.

Gecertificeerd
Beide eigenaren van De Meesters in Techniek zijn gecertificeerd en hebben de noodzakelijke kennis in huis om kwaliteit te leveren. ,,De markt van specialistische installaties is groeiende, dit is dus het moment voor ons om daarop in te springen”, zo laten Aaltink en Biesterbosch weten.  Ze zijn overigens geen vreemden van elkaar. Beiden werkten eerder bij een installatiebedrijf in de regio.

Aanspreekpunt
Mark Biesterbosch is het aanspreekpunt van De Meesters in Techniek en Gert-Jan Aaltink blijft het gezicht van Die Computer. In de praktijk zal het zo zijn dat Mark bij de klanten van Die Computer de slimme deurbel of camera komt aanleggen.’’

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie de website of de Facebookpagina van De Meesters in Techniek.