LochemsNieuws geeft (horeca)ondernemers de ruimte

0
Afbeelding ter illustratie (bron: pixabay.com / bewerking: LochemNieuws)

LOCHEM/GORSSEL – Horecabedrijven liggen plat. Dat is een hard gelag voor de betrokken ondernemers. Het is niet voor iedereen duidelijk wat nog wel en wat niet mag. Waar kun je nog afhalen of dingen laten bezorgen? LochemsNieuws stelt ondernemers in staat om (gratis) te communiceren met inwoners van de gemeente.

Stuur berichten naar: info@lochemsnieuws.nl

Denkbaar zijn berichten over afhalen en bezorgen. Mogelijk gaan ondernemers die dit anders niet doen nu ook maaltijden bezorgen. Kortom, alle communicatie tussen ondernemer en publiek is mogelijk. We laten de drempel tussen commercieel en redactioneel tijdelijk zakken.

Bericht en liveblog

Overigens kunnen ook andere ondernemers hun corona-gerelateerde berichten kwijt via LochemsNieuws. We plaatsen de berichten, indien nodig, als redactioneel bericht. Kleinere zaken worden opgenomen in de liveblog ‘Corona Info Lochem’.

Het bereik van LochemsNieuws is momenteel groter dan ooit. Zondag bezochten bijvoorbeeld ruim 4800 unieke bezoekers de website. De behoefte aan lokale informatie is groot.

In een normale maand bezoeken zo’n 25.000 mensen de website. Zij klikken ruim 50.000 keer op berichten. Veruit de meeste bezoekers komen uit de gemeente Lochem.

Sociale media

Berichten worden automatisch ook op Facebook, Twitter en Instragram geplaatst en worden met name op Facebook (2500 volgers) heel veel bekeken, gedeeld en van commentaar voorzien.

Overigens blijft het uiteraard mogelijk om te adverteren op LochemsNieuws. Een banner-advertentie draait een maand mee voor 40 euro.

Doneren

Lezers die de nieuwsvoorziening van LochemsNieuws waarderen kunnen en donatie doen. Op de homepage en onder alle berichten staat een donatieknop. Doneren kan veilig via iDeal of via een rechtstreekse bankoverschrijving.

Adverteerders en donateurs dragen bij aan de instandhouding van LochemsNieuws, dat in april al 4 jaar nieuws brengt uit de gemeente. Het corona-gerelateerde nieuws vergt veel tijd en dat gaat ten koste van andere inkomsten (uit freelance-werk). Een bijdrage is juist nu zeer welkom.