LochemsNieuws en Leven & Wonendesk brengen samen praktische informatie

0
Leven & WonenDesk Lochem

LOCHEM – In 2010 is de Lochemse vestiging van HypotheekDesk aan de Nieuwstad geopend. Nu, 12,5 jaar later, kijkt het bedrijf terug op een aantal mooie en bewogen jaren. Sinds de opening in 2010 is veel veranderd. HypotheekDesk Lochem werd al gauw uitgebreid met RegioBank, ScheidingsDesk, VerzekeringenDesk en MakelaardijDesk. Al snel werd het jasje te krap en vijf jaar geleden volgde een verhuizing naar een groter pand aan Nieuwstad 7, zo’n 200 meter verderop. In november vorig jaar werd de dienstverlening opnieuw uitgebreid door de komst van het reisbureau TravelXL Lochem.

Enige Reisbureau in Lochem
Lochem heeft met de komst van TravelXL weer een reisbureau waar je met al je reisvragen terecht kunt, maar het is door de bundeling van diensten ook een plek voor alle vragen over leven en wonen. Alles op één adres: wel zo handig!

Nieuwe bedrijfsnaam
Daarom gaan deze diensten samen verder onder de nieuwe naam: Leven & WonenDesk. HypotheekDesk Lochem blijft HypotheekDesk Lochem, MakelaardijDesk blijft MakelaardijDesk. Deze diensten zijn vanaf nu afdelingen binnen de Leven en WonenDesk. Deze diensten blijven dus gewoon bestaan, maar gaan samen verder onder de overkoepelende naam Leven & WonenDesk.

Lochemsnieuws en Leven & WonenDesk
LochemsNieuws en de Leven & WonenDesk gaan samenwerken. De komende tijd verschijnen op gezette tijden relevante en informatieve artikelen over thema’s die veel mensen aangaan. Het kan gaan om berichten over ontwikkelingen op de woningmarkt, nieuwbouwplannen of economische ontwikkelingen. Maar ook artikelen met tips op het gebied van wonen en leven, die het leven in deze bijzondere tijden wat gemakkelijker kunnen maken.

Eigenaar Henri Bruntink van LochemsNieuws: “Binnen de Leven en WonenDesk is veel kennis en expertise over zaken die bijna iedereen aangaan. Het bedrijf heeft bovendien aangetoond klantgericht te zijn en informatie graag te willen delen. Daar maakt LochemsNieuws graag gebruik van.”

Veel te winnen
Ook Erik Langermans van de Leven en WonenDesk is enthousiast over de samenwerking. Hij zegt: “Geopolitieke spanningen zijn opgelopen en in eigen land volgt de ene crisis de andere op. Twee coronajaren en de oorlog in Oekraïne zijn een vliegwiel gebleken voor een ongekend hoge inflatie. Oplopende energieprijzen en hypotheekrentes beperken het besteedbare inkomen van huishoudens. Door de stroperigheid in het stikstofbeleid neemt de nieuwbouw juist af in plaats van toe.”

Hij vervolgt: “De aanwezigheid van energiebesparende voorzieningen vertaalt zich steeds nadrukkelijker in de verkoopprijs van een woning. Reden om in deze woeliger tijd consumenten te voorzien van goed advies. Denk daarbij aan het thema verduurzaming – besparen op energielasten. Door middel van een duurzaamheidprofiel laten we relaties zien waar zij hun woning op kunnen verbeteren. Mensen blijven om de zo veel jaren van woning veranderen, in veel gevallen kun je de huidige rente van de hypotheek meenemen, waardoor je nog profiteert van de lage rente. Laat je woon verzekeringen eens doorlichten, ik durf er een taart op te zetten dat het voordeliger kan.”

Actueel
Erik Langermans ziet ook kansen op het gebied van bankzaken. Er is veel te winnen en kosten te besparen. En, helaas gaan relaties stuk. Door één aanspreekpunt en gespecialiseerd knowhow wordt dit traject soepel doorlopen.

“Wekelijks gaan we in samenwerking met LochemsNieuws artikelen plaatsen die
actueel zijn en een maatschappelijk karakter hebben. Wie suggesties heeft mag het laten weten”, zo zegt hij namens Team Leven en WonenDesk.

Wie jarig is, trakteert
Om het 12,5 jarig jubileum én het feit dat al vijf jaar wordt gewerkt vanuit het  huidige pand aan Nieuwstad 7 te vieren, wil de Leven en WonenDesk  we graag trakteren. Vandaar een grandioze (zonnige) actie met de jongste telg TravelXL Lochem:

Om het 12,5 jarig jubileum én het feit dat al vijf jaar wordt gewerkt vanuit het  huidige pand aan Nieuwstad 7 te vieren, wil de Leven en WonenDesk  we graag trakteren. Vandaar een grandioze (zonnige) actie met de jongste telg TravelXL Lochem: