Lochems bedrijf start platform bezorglokaal.nl

0
Het logo van bezorglokaal.nl (bron: bezorglokaal.nl)

LOCHEM – Het Lochemse bedrijf Fulltime Media is gestart met het online-platform bezorglokaal.nl. Via die weg komen plaatselijke bedrijven die maaltijden of producten willen bezorgen in contact met potentiële klanten. Het is de bedoeling dat het concept landelijk wordt uitgerold. De eerste Lochemse bedrijven doen al mee.

Veel ondernemers in de horeca denken door de corona-maatregelen – tegen wil en dank – na over het bezorgen van maaltijden.

Niet alleen horeca

De website richt zich niet alleen op de horeca. Ook andere bedrijven die producten bij de klant thuis willen bezorgen kunnen zich aansluiten. Bezorglokaal.nl zit niet tussen de klant en de ondernemer. De site is vooral een middel om op gemeenteniveau te zoeken naar bezorgmogelijkheden.

Na een klik op de bedrijfsnaam gaat de bezoeker rechtstreeks naar de website van de plaatselijke ondernemer. Daar zijn aanbod, prijzen en betaalmogelijkheden te vinden. Bezorglokaal.nl rekent alleen een bescheiden fee van de ondernemers in ruil voor de vermelding op de site. Het bedrijf achter bezorglokaal.nl dekt met de inkomsten de kosten van onderhoud van de website en personeel.

Deelnemers in Lochem

In Lochem doen inmiddels de restaurants de Witte Wieven, Mondani en Zwijnshoofd mee. Verder zijn de bezorgdiensten van Jumbo en Bij Maris Fashion te vinden. De initiatiefnemer verwacht dat het aanbod snel zal groeien omdat verreweg de meeste ondernemers die worden benaderd positief reageren.

Als het concept aanslaat is het de bedoeling om het platform ook ná de corona-crisis overeind te houden.

Info

Ondernemers kunnen zich aanmelden via een contactformulier op de website.

Kijk voor alle deelnemende bedrijven op: bezorglokaal.nl
Er is ook een Facebookpagina