Lochem mkb-vriendelijk? Ondernemers mogen het zeggen

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM – De gemeente Lochem roept ondernemers op om mee te doen aan een onderzoek dat antwoord moet geven op de vraag ‘Hoe mkb-vriendelijk is de gemeente Lochem’. Het gaat om een online-enquête.

De ondernemers in de gemeente hebben hier een brief over ontvangen maar de respons valt nog wat tegen zo blijkt uit de hernieuwde oproep. Meedoen kan nog tot 19 april.

Ranglijst
Deelname bepaalt uiteindelijk de plek van Lochem op landelijke ranglijst van mkb-vriendelijke gemeenten. Maar de gemeente is ook benieuwd naar de feedback die de enquête oplevert.

Het gaat om vragen als: Hoe klantvriendelijk is de gemeente Lochem? Krijgt het lokale MKB voldoende kansen bij opdrachten van de gemeente? Wat vindt u van de lokale lasten in relatie tot bijvoorbeeld het onderhoud van wegen en de aanleg van bedrijventerreinen? Ook de dienstverlening van de gemeente aan ondernemers is onderwerp van vragen.

Tot 19 april kan worden gereageerd via DEZE LINK.

Informatie
Het onderzoek is een initiatief van MKB-Nederland. Ondernemers die hier vragen over hebben kunnen bellen met Cor Bernard, bedrijfscontactfunctionaris of Hans Wennekes MKB-Manager via telefoonnummer (0573) 28 92 22.