Kringloopwinkel Lochem naar pand Scapino in de Walderstraat

0
Scapino aan de Walderstraat.

LOCHEM – Lochem heeft vanaf 1 februari weer een kringloopwinkel. 2Switch meldt sinds vandaag (17/1) op de eigen website dat een (voorlopig) nieuw onderkomen is gevonden aan de Walderstraat, in het voormalige pand van Scapino.

Aanvoer
Het gaat voorlopig om een periode van een jaar. Mogelijk verkast 2Switch dus nog een keer binnen Lochem. Met name de aanvoer is (nog) lastig aan de Walderstraat. Die mogelijkheid is er voorlopig dan ook nog niet. Lochemers die hun spullen kwijt willen moeten hiervoor naar de winkel aan de Skagerrakstraat in Zutphen.

Tijden
De nieuwe winkel in Lochem is vanaf 1 februari op op maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Dinsdag t/m donderdag kan men er van  10.00 tot 18.00 uur terech. Op vrijdag is dit het geval van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Brand
De vorige kringloopwinkel in Lochem ging op 1 januari 2016 in vlammen op. Die was toen nog maar net geopend aan de Kwinkweerd, na het vertrek vanaf de Hanzeweg. Het lukte het afgelopen jaar niet een geschikte locatie te vinden.