Klein Dochteren maakt zich op voor tentfeest

0
(Bron: dochterenstentfeest.nl)

KLEIN DOCHTEREN – Komend weekeinde (1 t/m 3 juli) is het weer zo ver: Dan wordt het Klein Docherens Tentfeest gehouden. Plaats van handeling is zoals gewoonlijk de weide tegenover het sportcomplex van VV Klein Dochteren en De Zonnebloem. Traditiegetrouw begint het feest vrijdagavond met de revue van toneelvereniging ONA.

Revue ONA
Die revue is getiteld ‘Uut de lengte en uut de breedte’ en begint om 19.30 uur. Aansluitend is er een optreden van de band Livin’ Room, met covers in een ‘huiselijke’ sfeer. Entree voor revue en band: 10 euro (8,- in de voorverkoop)

Speelparadijs
Op zaterdag is er vanaf 11 uur een koppel-darttoernooi. Om 14.00 uur begint ‘Het Speelparadijs’ voor de kinderen,met onder meer een opblaasbare stormbaan, een glijbaan en springkussens. De Lochemse brandweer is present voor het begeleiden van diverse waterspelletjes. De toegang is gratis.

Vogelschieten en Kabaal
Vanaf 18.00 uur kunnen liefhebbers aanschuiven voor een barbecue die wordt gehouden in samenwerking met slagerij Sieverink. Om 18.30 uur start de inschrijving voor het vogelschieten. Het schieten zelf begint om 19.30 uur. Nog een half uur later gaat de feesttent open, waar die avond de band Kabaal het podium onveilig maakt. Deelname aan de BBQ kost 12,50 euro. Toegang tot de feesttent kost 10 euro (8,- in de voorverkoop). Wie BBQ, vogelschieten en Kabaal wil combineren betaalt 20 euro, maar die moet zich dan wel voor woensdag (29/6) aanmelden ivm de inkoop van het vlees.

Zeskamp
Zondag is er vanaf 12 uur een zeskamp en om 16 uur volgt de afsluiting van het feest met muziek van ‘Mooi dat ‘t kan’.

Voorverkoop
Een passe-partout voor het hele weekend kost 15 euro, exclusief barbecue en deelname aan het vogelschieten. Voorverkoopkaarten en passe-partouts zijn woensdag (29/6) te koop tijdens een speciale verkoopsessie in de feesttent.