Keidagen 2022 nagenoeg vlekkeloos verlopen [fotogalerij]

0
De show van de Canadees Mr Banana was goed voor veel lachende gezichten (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – De eerste Keidagen sinds 3 jaar zijn nagenoeg vlekkeloos verlopen. Van de Nacht van Lochem via Theater op de Keien naar het afsluitende Frühschoppen… de belangstelling was groot, net als het enthousiasme.

Hoewel de temperaturen, vooral ‘s avonds, wel wat hoger mochten zijn was het weer beter dan op basis van de voorspellingen vooraf mocht worden verwacht. De feesttent was elke avond goed gevuld en ook de horecabedrijven hadden over het algemeen niet te klagen over klandizie.

Straattheater

Op Hemelvaartsdag trok het straattheater op het oog wat minder mensen dan tijdens de vorige edities. Voor de liefhebbers had dit als voordeel dat alles goed te zien was. De braderie op zaterdag was gezellig druk en tijdens het Frühschoppen bleek de band De Paloma’s een schot in de roos. Onversneden feestmuziek zonder dat het alleen maar hoempa is wat de klok slaat.

Tijdens alle avonden was de feesttent vooral gevuld met relatief jong publiek. In het programma waren The Sikk Bastards, op zaterdag, een spectaculaire uitschieter. De DJ-act speelde letterlijk met vuur, licht en confetti en mixte zware beats naadloos met klassiekers als ‘Summer of ’69’.

 Hieronder is een fotogalerij van de Keidagen te bekijken. Klik op start voor automatisch bladeren of gebruik de pijlen links en recht om vooruit of achteruit te bladeren… Op veel smartphones is het handig om de telefoon te kantelen om de hele foto te zien.
(Zie je jezelf op een foto en vind je dat niet leuk? Meld het via info@lochemsnieuws.nl en we poetsen je weg…)

No Images found.