ING-servicepunt bij Primera even dicht voor verbouwing

0
Een doorkijkje naar het ING-servicepunt in Primera Lochem (archieffoto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Het ING-servicepunt bij Primera aan de Molenstraat is van 16 tot en met 27 september tijdelijk buiten gebruik wegens verbouwing. Vanaf 28 september kunnen klanten van de bank er weer terecht. Voor de winkel van Primera en het hierin gevestigde postkantoor heeft dit geen gevolgen. Deze blijven gewoon geopend.

Het ING-servicepunt bevindt zich achter in de Primera-vestiging. Eind vorig jaar maakte ING bekend dat 150 servicepunten zouden verdwijnen. Eigenaar Guido Voskamp van Primera liet toen al weten dat de voorziening in Lochem zou blijven bestaan.

Geldmaat

Omdat de grote banken stoppen met eigen geldautomaten komt er nu een gele Geldmaat in de plaats van de ING-automaat. Deze komt, naast klanten van ING, ook beschikbaar voor mensen die bankieren bij Rabobank, ABN-AMRO en De Volksbank (SNS, ASN en Regiobank).

Als alles volgens plan verloopt wordt de nieuwe geldautomaat tijdens de verbouwing van het servicepunt geplaatst. Als alles klaar is kunnen ING-klanten er weer terecht voor veel bankzaken, waaronder geld opnemen en storten. Tijdens de verbouwing kan dat laatste bij het ING-kantoor aan het Stationsplein 10a in Zutphen. Bij Primera werken gecertificeerde medewerkers die klanten kunnen helpen bij hun ING-bankzaken.