Informatieavond groepsaankoop zonnepanelen in gemeente Lochem

0
Woningeingenaren in de gemeente Lochem kunnen via een groepsaankoop zonnenpanelen laten plaatsen (bron: Gemeente Lochem)

LOCHEM – Woningeigenaren in de gemeente Lochem kunnen deelnemen aan een groepsaankoop zonnepanelen. Met de actie van het Regionaal Energieloket besparen woningeneigenaren op de energiekosten en werken zij aan de verduurzaming van hun huis. Op 28 maart en 9 april zijn er informatieavonden.

Tijdens de informatieavond wordt er meer verteld over de actie en de financieringsmogelijkheden. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen aan installateur Dutch Solar Systems uit Goor en energiecoöperatie LochemEnergie.

Belangstellenden kunnen op www.zonatlas.nl/lochem alvast zien
of hun dak geschikt is voor zonnepanelen. Dak niet geschikt? Het is ook mogelijk om de panelen op de grond te plaatsen. Daar gelden wel enkele regels voor.

Locaties informatieavonden

Op 28 maart vindt er in het gemeentehuis in Lochem een informatieavond plaats. Op 9 april is de informatieavond gepland in de Protestantse Kerk in Gorssel. Woningeigenaren kunnen dus kiezen waar zij naar toe gaan. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan tot 27 maart (Lochem) en 7 april (Gorssel) via www.lochem.nl/groepsaankoopzonnepanelen.

Directe inschrijving voor deze groepsaankoop is mogelijk vanaf 28 maart via www.regionaalenergieloket.nl/lochem. Op deze site staat nu al een
informatiepakket.

Voor vragen over deze actie kunt u bellen met (088) 525 41 10 of mailen naar
vragen@regionaalenergieloket.nl
.


Organisatie

Het Regionaal Energieloket organiseert de groepsaankoop in opdracht van de gemeente Lochem en in samenwerking met LochemEnergie. De gemeente Lochem vindt het belangrijk om hun inwoners te faciliteren bij de verduurzaming van hun woning. Dit past bij de ambitie om energieneutraal te zijn in 2030.