Informatie over werken in zorg en welzijn in de Achterhoek

0
Foto ter illustratie (bron: freepik.com)

DOETINCHEM -De sector Zorg en Welzijn is met 25.500 banan de grootste sector in de Achterhoek. En er is een groeiend tekort aan mensen. Wie erover denkt om te gaan werken in zorg of welzijn en hierover meer informatie wil, kan dinsdag 18 april terecht bij de derde editie van ‘Ontmoet de sector Zorg en Welzijn in de Achterhoek’ om het Graafschap College (locatie J.F. Kennedylaan) in Doetinchem.

Welke functies zijn er allemaal? Wat heb ik nodig of moet ik kunnen om in aanmerking te komen voor een baan? Deze en andere vragen kunnen worden gesteld aan werkgevers, opleiders en loopbaanadviseurs. Er zijn zo’n 40 stands met uiteenlopende informatie. Bezoekers krijgen zo een beter beeld van kansen en mogelijkheden. De aanwezige werkgevers krijgen de kans om hun vacatures te tonen en om in gesprek te komen met mogelijke kandidaten.

Opleiders

Regionale opleiders vertellen over de mogelijkheden en een kijkje nemen in de speciaal ontwikkelende klaslokalen van de zorgafdeling van het Graafschap College kan ook. Verder is er informatie te krijgen over bijvoorbeeld de financiering van een opleiding. De informatiebijeenkomst is ook geschikt voor mensen die een carrièreswitch overwegen.

Het betreft een open inloopavond, dus aanmelden is niet nodig. Bezoekers kunnen terecht van 18.30 tot 20.30 uur in het Graafschap College aan de J.F. Kennedylaan 49 in Doetinchem.

Wie vragen heeft kan mailen met:
info@wspachterhoek.nl of achterhoek@leerwerkloket.nl