‘Heel Laren Bakt’ voor jarige Laren en Oranje

0
(foto: pixabay.com)

LAREN – De vereniging Laren en Oranje bestaat dit jaar 80 jaar. De verjaardag wordt aanstaande zaterdag (5/6) gevierd bij het Kulturhus aan de Verwoldseweg. Onder de titel ‘Heel Laren Bakt’ kan iedereen de feestvreugde verhogen door taart of cupcakes in te brengen. Uiteraard is daar een wedstrijd aan verbonden.

Laren en Oranje werkt voor ‘Heel Laren Bakt’ samen met het Kulturhus en Wereldbakker Wijnand. De wedstrijd werd tijdens de afgelopen Koningsdag al afgetrapt. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar bij Wijnand en het Kulturhus. De baksels kunnen zaterdag tussen 11.30 en 13.00 uur worden ingeleverd bij het Kulturhus.

Het verjaardagsfeest wordt gevierd tussen 14.00 en 17.00 uur. Dan worden ook de winnaars van de bakwedstrijd bekend gemaakt. Wie niet meedoet maar wel wil meevieren is welkom na het kopen van een kaartje bij Bakker Wijnand of het Kulturhus. Ze kosten 5 euro en die prijs is inclusief koffie/thee en twee taartjes.

Wegafsluiting
In verband met dit evenement wordt de Verwoldseweg zaterdag van 11.30 tot 18.00 uur afgesloten voor het verkeer. Dit geldt voor het deel tussen de kerk en de Braninkkamp.