Home Lifestyle Gezondheid GGD’en  lanceren nieuwe website ggdsamengezond.nl

GGD’en  lanceren nieuwe website ggdsamengezond.nl

0
Detail van de homepage van ggdsamengezond.nl

LOCHEM/GORSSEL – De GGD Gelderland-Midden, GGD Gelderland-Zuid en GGD Noord- en Oost-Gelderland hebben donderdag (7/5) de website www.ggdsamengezond.nl gelanceerd. Hierop is betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid te vinden. Het ligt voor de hand dat daar nu veel aandacht is voor Covid-19, maar het is de bedoeling dat ook andere informatie wordt gedeeld met publiek, instellingen, bedrijven en leerkrachten.

Op de website staat actuele informatie en veel gestelde vragen over bijvoorbeeld testen en hygiënerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar onder andere relevante protocollen, filmpjes en lesmateriaal.

Informatie voor iedereen

Op www.ggdsamengezond.nl vinden leerkrachten, medewerkers van de kinderopvang, gastouderopvang en sportverenigingen in Gelderland snel de informatie die zij nodig hebben om op 11 mei de deuren te openen. Maar ook ouders en kinderen vinden er de antwoorden op vragen die zij hebben. De website wordt continu uitgebreid met informatie voor bijvoorbeeld verpleeghuizen, contactberoepen en horeca.

De informatie op de website wordt continu aangepast aan de actualiteit. Zo moet het een toekomstgerichte website worden voor iedereen die zoekt naar betrouwbare informatie.