Gewonde en ravage door ongeluk op Goorseweg

0
De schade door de aanrijding was groot (foto: 112 Oost Gelderland)

(dit bericht is afkomstig van onze mediapartner LokaalGelderland.nl)
LOCHEM – Op de Goorseweg (N346) is maandagavond ter hoogte van de Mogezompsweg een ongeval gebeurd waarbij drie auto’s betrokken waren. Een vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De aanrijding vond plaats rond 18.00 uur. Een bestuurder wilde, komende vanuit de richting Lochem, linksaf slaan naar de Mogezompsweg. De bestuurder van een daar achter rijdende bestelauto merkte de stilstaande auto te laat op. Ondanks een uitwijkpoging volgde een botsing.

Frontaal
Door de klap kwam botste de aangereden auto frontaal op een tegenligger. Dat leidde tot een grote ravage. Alle voertuigen liepen zware beschadigingen op. Politie, brandweer Lochem en een ambulance spoedden zich naar de plek van het ongeval.

Afgesloten
Om de hulpverleners de ruimte te geven en omdat de weg bezaaid lag met brokstukken werd de weg in beide richtingen afgesloten. Aan de Lochemse kant gebeurde dit bij de kruising met de Nettelhorsterweg.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Alle drie de voertuigen moesten worden afgesleept.