Geslaagde slotdag jubileumjaar Sportclub Lochem

0
Geel-blauwe rookwolken markeerden het begin van de jubileumwedstrijd van Sportclub Lochem (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Sportclub Lochem sloot zaterdag (23/6) de activiteiten in het kader van het 100-jarig bestaan af. Veel sport, veel spel en vooral veel ontmoetingen van oude bekenden waren de voornaamste ingrediënten. En de weergoden speelden leuk mee.

De hele dag konden kinderen zich uitleven tijdens de Plus Cornelis Sport & Spel dag, met veel spelletjes en springkussens. De KNVB was present met de Oranje-Experience-bus waarin het Dames EK van vorig kon worden herbeleefd via virtual reality.

Clubiconen
Een hoogtepunt was de jubileumwedstrijd tussen twee teams die werden samengesteld uit spelers uit het eerste elftal van nu en het kampioensteam van het seizoen 2003-2004. Ook de clubiconen Wim Meutstege, Art Langeler en Henk Jacobs kwamen in actie. Jaap Jacobs was ook aanwezig maar bleef door een blessure buiten de lijnen.

Reünie
Gezellig werd het na de wedstrijd in de feesttent op het sportcomplex tijdens een reünie. Daar werden uitgebreid herinneringen opgehaald tussen leden en ou-leden die elkaar vaak lang niet gesproken hadden.

De dag werd afgesloten met een feest met muziek van de band Da Vinci.

Nog enkele foto’s van de slotdag:

Publiek in de (rook)wolken (foto: LochemsNieuws)
De bijna 66-jarige oud-Ajacied Wim Meutstege (voorgrond rechts) speelde ook mee. (foto: LochemsNieuws)
Veel publiek bij de jubileumwedstrijd (foto: LochemsNieuws)
De KNVB was present met deze Oranje Experience Bus (foto: LochemsNieuws)