Fietstocht ‘De Boer Op’ op dinsdag 10 juli

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

ALMEN/GORSSEL/EEFDE – De jaarlijkse fietstocht ‘De Boer Op’ komt er weer aan. Op dinsdag 10 juli wordt deze gehouden in de regio Almen, Gorssel, Eefde. De tocht is ongeveer 35 kilometer lang en ook te doen met een scootmobiel.

Er is ook een mogelijkheid om de route per auto te rijden. Bij de start is een aangepaste routebeschrijving verkrijgbaar.

Bedrijven
Tijdens de tocht is zijn er mogelijkheden om een kijkje te nemen achter de schermen van een melkveebedrijf, kwekerij en bij een loonwerker. De eigenaren en vrijwilligers geven uitleg en beantwoorden vragen.

Bij sommige bedrijven wordt de deelnemers een hapje en/of een drankje aangeboden. Halverwege de route is er een lunchadres waar  pannenkoeken worden gebakken.

Een kleindierenvereniging en enkele ambachtslieden zullen zich onderweg  presenteren. Het laatste bedrijf langs de route is tot uiterlijk 16.30 uur te bezoeken.

Info
Starten kan tussen 10.00 en 11.30 uur bij Hotel Landgoed Ehzerwold, Ehzerallee 14, Almen. De kosten bedragen 5 euroi.  Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee.

Voor inlichtingen: 0573-421285 (PR-commissie Landbouw Lochem)