Festival Mañana Mañana verkast naar Vorden

0
(bron: mananamanana.eu)
VORDEN – Het festival Mañana Mañana komt nu echt op fietsafstand van Lochem. Vanaf komend jaar wordt het ‘relaxte zusje van de Zwarte Cross’ gehouden rond Kasteel Vorden. Nu er een nieuwe plek is gevonden kan de voorverkoop van start gaan. Dat gebeurt volgende week donderdag (15 december).

Alternatief
De Feestfabriek Alles Komt Goed BV, van Larenaar Ronnie Degen, is de organisator van Mañana Mañana was naarstig op zoek naar een alternatief voor Landgoed Enghuizen in Hummelo. De eigenaar maakt zich zorgen over de tijd die de natuur nodig had om te herstellen van de invasie van mensen en materieel.

Enthousiast
Op de website van het festival wordt enthousiast gereageerd op de nieuwe locatie: ,,Kasteel Vorden en de directe omgeving zijn prachtig, met veel groen, een bos met oude bomen en een mooie vijver in een glooiend landschap.” Ook burgemeester Marianne Besselink van de gemeente Bronckhorst doet een duit in het zakje: ,,Mañana Mañana is een geweldig festival voor jong en oud. De relaxte sfeer past perfect in Bronckhorst. Ik ben blij dat dit festival weer een plek in onze gemeente heeft gevonden!”

Voorverkoop
Vanwege de zoektocht naar een andere plek werd de start van de voorverkoop uitgesteld. Op donderdag 15 december is het dan toch zover. Kaarten kunnen worden aangeschaft via www.mananamanana.eu en bij Primera. Welke artiesten er optreden is nog niet bekend. De verwachting is dat de eerste namen begin volgend jaar bekend worden gemaakt. Het festival wordt gehouden van 15 tot en met 18 juni.

Bekijk hier de ‘aftermovie’ van de editie van 2016 van het festival:

Aftermovie Mañana Mañana 2016 from Mañana Mañana Festival – Humme on Vimeo.