Home Regio Laren Mañana Mañana van 13 t/m 16 juni weer op landgoed Oolde

Mañana Mañana van 13 t/m 16 juni weer op landgoed Oolde

0

LAREN –  Mañana Mañana keert ook in 2024 terug op landgoed Oolde bij Laren. Dat heeft de organisatie vandaag (7/12) bekend gemaakt via een nieuwsbrief. Het festival vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. Dat is een week later dan dit jaar. De voorverkoop begint op 1 februari. Over het programma is nog geen nieuws te melden.

De kaartverkoop kent dit keer een zogeheten ‘early-bird-systeem’. Dit houdt in dat de eerst verkochte tickets het voordeligst zijn. Hierbij gelden drie fases: een super early bird-fase, een early bird-fase en een reguliere fase. De prijs loopt per fase op. Wat de prijzen worden wordt later bekend gemaakt.

Line-up

Wat betreft de artiesten en andere activiteiten tijdens Mañana Mañana volgt vanaf januari meer informatie. De organisatie belooft ‘een bont palet aan aanstormend talent en verrassende optredens in bijna elk denkbaar genre, van surf tot blues en van latin tot electro.’ Naast muziek zijn er veel andere activiteiten op het grote terrein. Die vallen meest in de categorie ‘relaxed’.

In 2023 trok het festival 24.906 bezoekers.