Drive-thru afscheid Henk Meutstege van Kreunen Bouw

0
Henk en Nicoline Meutstege tijdens een speciaal afscheid van Kreunen Bouw Lochem (eigen foto)

LOCHEM – Na 47 jaar in de bouw te hebben gewerkt maakt ‘Mister Kreunen’ Henk Meutstege vanaf 21 juni gebruik van de zogeheten zwaar-werkregeling en gaat hij met vroegpensioen. Vrijdag (28 mei) was het de laatste werkdag van Henk en is hij, in verband met de coronamaatregelen, op gepaste wijze door een paar collega’s thuis opgehaald en begeleid naar de Hanzeweg waar Henk als materieelbeheerder en magazijnchef van Kreunen Bouw Lochem zijn laatste werkdag mocht invullen.

Henk is na zijn opleiding tot timmerman en metselaar in 1974 begonnen met werken bij aannemersbedrijf Van der Ploeg aan de Zwiepseweg in Lochem, welke na ziekte van Rien van de Ploeg in 1980 werd overgenomen en onder de naam Bouwmaatschappij Lochem verder ging.

Sinds 1993

Van 1990 tot en met 1992 heeft Henk gewerkt bij Finstral als magazijn chef en chauffeur waarna hij op 4 januari 1993 weer in Lochem kwam werken bij Kreunen Bouw. Daar werd hij verantwoordelijk werd voor magazijn, materieel, transport en de werkplaats.

Nu er de kans bestaat om eerder met pensioen te gaan maakt Henk graag gebruik van de zwaar-werkregeling zodat hij meer tijd krijgt voor zijn gezin – hij wordt binnenkort opa – en zijn hobby’s.

Drive -thru

Aan het einde van zijn laatste werkdag werden Henk en zijn vrouw Nicoline door de directie en aandeelhouders van Kreunen Bouw Lochem bedankt voor de vele jaren trouwe dienst. Daarna konden de collega’s Henk en Nicoline via een drive-thru op gepaste wijze feliciteren.

Namens de directie (Peter Steijsiger en Rene Ticheler) en de bestuurders /aandeelhouders Jan Brunshorst en Hans Kreunen ontving Nicoline een bos bloemen en Henk een enveloppe met inhoud. Henk is de tweede medewerker van Kreunen Bouw, na Harman Brunsveld, die van de zwaar-werkregeling gebruikt maakt en zodra de situatie rond corona het toelaat wordt nog op gepaste wijze afscheid genomen tijdens een personeelsfeest.

Henk en Nicoline Meutstege tijdens een speciaal afscheid van Kreunen Bouw Lochem (eigen foto)