Crowdfunding voor Roofvogelopvang Barchem loopt lekker

0
Screenshot van de actiepagina op doneeractie.nl

LOCHEM – Een crowdfunding-actie voor de Roofvogelopvang Barchem verloopt al een paar dagen voorspoedig. Met nog 3 dagen te gaan was de 3.400 euro (stand 14 maart 17.30 uur) al gepasseerd. Het streefbedrag is 4.000 euro. De actie is gestart door Calle Janssen van LochemGroen! nadat hij vorige week maandag een motie, waarin een eenmalige bijdrage van 7.500 euro door de gemeente Lochem, nipt zag sneuvelen. De coalitie van GB, VVD en MmL stemde tegen, de hele oppositie was voor. Stemverhouding 10 tegen 12.

Het lijkt erop dat er nog meer in het vat zit voor de eigenaren Joke en Alfons Holtslag. Er lopen nog andere acties en donaties die rechtstreeks naar hun bankrekening gaan zijn ook nog mogelijk. De opvang vervult een regionale rol en de kosten worden vrijwel geheel door de eigenaren zelf gedragen. Naast de kosten van huisvesting en voer zijn vooral ook de dierenartskosten flink gestegen.

Wie nog wil meedoen aan de lopende actie kan op DEZE LINK klikken. Dit leidt naar de actiepagina op de website doneeractie.nl.