Crowdfunding Orange Maplewood loopt lekker

0
Orange Maplewood (foto: PR)

LOCHEM – De crowdfunding-actie die de deels Lochemse band Orange Maplewood een week geleden is gestart, loopt uitstekend. Na 8 acht dagen staat de teller op 2385 euro (stand: 9 september 22.00u.). Daarmee is bijna de helft van het streefbedrag van 5000 euro al binnen. Er zijn nog 33 dagen te gaan.

CD en vinyl
De band wil met het geld de opnamen die deze zomer in Frankrijk werden gemaakt laten afmixen, masteren en vervolgens laten persen op cd en op vinyl. Ook een videoclip moet worden betaald uit de opbrengst van de actie die loopt via voordekunst.nl.

31 donateurs
Het tot nu toe opgehaalde bedrag is bijeengebracht door 31 donateurs. Dat betekent dat er nog rek in zit. De bandleden hebben de hoop gevestigd op fans, vrienden en familie.

Huiskamerconcert
De donateur blijft niet met lege handen achter. Vanaf 15 euro wordt hij/zij eigenaar van de toekomstige cd. Meer geld levert meer op; tot een concert van de band aan toe. Eén van de gulle gevers heeft al een huiskamerconcert te pakken. De onbekende heeft minimaal 200 euro bijgedragen aan het project.

Veilig
Wie ook wil dat Orange Maplewood de 5000 euro-grens haalt kan dag en nacht HIER terecht. Betalen kan gewoon via iDeal en is dus veilig. Wie nieuwsgierig is kan via deze link ook zien hoe de actie vordert.