Home Nieuws MKB & Horeca Bed & Breakfast Hart van Lochem hoopt op rustzoekers

Bed & Breakfast Hart van Lochem hoopt op rustzoekers

1
Lunchroom en B&B Hart van Lochem (eigen foto)

LOCHEM – Door de corona-maatregelen is ook lunchroom Hart van Lochem aan de Bierstraat sinds maandag gesloten. De gelijknamige Bed & Breakfast met zes kamers blijft echter gewoon open. Eigenaresse Hugolien Nobel hoopt nu op boekingen uit eigen land, van mensen die toe zijn aan wandelen en fietsen in de omgeving.

Een extra strop is dat alle evenementen zijn afgelast. Bij Hart van Lochem liep het net lekker met boekingen rond de uitvoering van Matthäus Passion, op 4 april in de Gudulakerk. Nu deze niet doorgaat zijn er boekingen geannuleerd.D

Vrijgekomen data

Hugolien Nobel zegt: “Overnachtingsaccommodaties mogen gewoon open zijn en bij ons is het erg kleinschalig. Ik heb nog enkele reserveringen, dus ik moet wel door. Maar ik hoop de vrijgekomen data te kunnen opvullen met fietsers en wandelaars. Ik moet het nu hebben van de rustzoekers. Buitenlandse toeristen ontvangen lijkt me op dit moment niet verstandig, maar die blijven momenteel toch wel weg.”

Kijk op de website van Hart van Lochem voor meer informatie.

Ondernemers delen hun nieuws:
Dit is een bericht in het kader van onze actie ‘Geef de (horeca)ondernemer de ruimte’. Ook (gratis) iets te melden over je bedrijf in relatie tot de coronacrisis? Mail naar info@lochemsnieuws.nl. In verband met de drukte kan de verwerking iets langer op zich laten wachten dan normaal.

1 REACTIE

  1. Nu ga je mensen uit andere delen van het land hier na toe laat komen, dit is nu juist niet de bedoeling.

Comments are closed.