19 april: Sportieve middag voor Almense jeugd

0
Almen van boven (eigen foto)

ALMEN – Op vrijdag 19 april wordt in Almen een gezellige sportieve middag voor de jeugd gehouden door de plaatselijke jeugdclubs. Na diverse sportieve activiteiten is er een (alcoholvrije) vrijdagmiddagborrel op het Trapveldje in het dorp.

Op het schoolplein van de Julianaschool, waar eerder ook de Buitenspeelcampagne officieel werd geopend, wordt een Archery Tag-veld opgezet en op het trapveldje kan bubbelvoetbal worden gespeeld. De spellen worden gespeeld tussen 14.00 en 16.00 uur.

‘Borrel’

Daarna verandert het Trapveldje in een gezellig dorpsterras voor de vrijdagmiddagborrel. Daarbij is iedereen, en met name de omwonenden van de Julianaschool en ouders van de deelnemers, van harte welkom.

Voor alcoholvrije drankjes wordt gezorgd en de creatieve thuiskoks uit Almen zijn welkom om zelf iets lekkers mee te nemen voor bij de borrel.meenemen voor bij de borrel

Nationale Buitenspeelcampagne

De middag wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Welzijn Lochem en Stichting het Trapveldje in het kader van de Nationale Buitenspeelcampagne. Ook de Ideeënmakelaars van de gemeente Lochem hebben een bijdrage geleverd. Hiermee willen ze in Almen laten zien dat buiten spelen, buiten sporten of gewoon buiten zijn, leuk en gezond is en heel belangrijk voor de jeugd.