Doelpuntenregen bij Sportclub Lochem en Witkampers

0
Foto ter illustratie (bron: pixabay.com)

LOCHEM/LAREN – Tien keer scoorden de eerste elftallen van Sportclub Lochem en Witkampers zondagmiddag (7/4). Samen, welteverstaan. Lochem kreeg er 6 in het net van opponent Heeten en Witkampers trof 4 keer doel tegen SV Zwolle. Beide clubs speelden thuis.

Goed, ze hadden allebei een tegenstander uit de kelder van de competitie op bezoek, maar toch. Tegenvallertje voor Lochem; in de strijd met Wijhe ’92, waarbij het om niks minder dan het kampioenschap gaat, leverde de grote overwinnen niet veel op. Zelfs niet voor het doelsaldo, want Wijhe schoot er tegen Colmschate 7 binnen. Wel met 2 tegentreffers overigens.

Witkampers

Witkampers maakt een sprongetje op de ranglijst en staat nu 5e. Die plek is extra comfortabel vanwege de punten die nog in het vat zitten middels een paar inhaalwedstrijden.

Makkie(?)

Lochem krijgt volgende week op papier andermaal een makkie. Dan staat een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Albatross op het programma. Maar Wijhe ’92 verslikte zich vorige week nog in die tegenstander en speelde er ‘slechts’ gelijk. Lochem kan zich dat niet veroorloven want de huidige 1e positie is allerminst zeker. Wijhe heeft een wedstrijd minder gespeeld. en slecht 1 puntje minder. Uitglijders kan Lochem zich niet veroorloven.

Witkampers speelt volgend weekend tegen SV Heeten en mag dan laten zien of het de 6-0 van Lochem kan overtreffen. Het is voor de Larenaren overigens wel een uitwedstrijd.