10 jaar Beauty Day Lochem

0
De vrijwilligers van Beauty Day Lochem van 2016 (foto: Niek Hidding / nhphotosholland.nl)

LOCHEM – Beauty Day Lochem viert dit jaar de 10-de verjaardag. Op 9 april wordt opnieuw 30 vrouwen die ‘geraakt’ zijn door kanker een verwendag aangeboden. Dit wordt mogelijk gemaakt door bijna 60 vrijwilligers, ondernemers en sponsors.

Woodbrooke
Beauty Day Lochem wil de vrouwen een hart onder de riem steken, even laten vergeten en vooral laten genieten. Dit keer gebeurt het op 9 april van 9.00 tot 16.00 uur bij Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem, dat tevens de hoofdsponsor is.

(bron: beautydaylochem.nl)

10 jaar
Ruim 10 jaar geleden mocht Jeannette te Riele zelf van een verwendag voor vrouwen met kanker genieten. Overweldigd en ontroerd door zoveel ‘warme handen’ bedacht ze: ‘deze dag wil ik ook in Lochem!’ Het had haar zoveel krach gegeven dat ze besloot om samen met lotgenote Nique ervoor te zorgen dat deze dag er kwam. Onder leiding van Jeannette werd in 2008 de eerste Beauty Day Lochem een feit. Dit jaar organiseert Jeannette Beauty Day Lochem al voor de 10-de keer, waarvan de laatste 6 samen met Josje en Eline Krabbenborg.

Middelpunt
Ruim 300 vrouwen zijn sindsdien in de watten gelegd. Ze stonden even in het middelpunt en kregen alle aandacht van pedicures, manicures, kapsters en schoonheidsspecialisten. Andere ingrediënten zijn massages, lekker eten en muziek. Deelnemers kunnen verder creatief bezig zijn en als blijvende herinnering ontvangen ze een professionele portretfoto.

Sponsors
De gehele dag wordt gesponsord; van binnenkomst met koffie en wat lekkers, alle behandelingen, de lunch tot de goed gevulde ‘goody-bag’ bij vertrek.

Dit jubileumjaar is voor Jeannette te Riele een mooi moment om het stokje over te dragen. Anke Mekking gaat de organisatie samen met Josje Krabbenborg op zich nemen.

Meer informatie op de website van Beauty Day Lochem.