Zondag opnieuw ‘Samen Nederlands Zingen’

0
Samen Nederlands Zingen (eigen foto)

LOCHEM – Zondag (3/9) wordt een nieuwe editie gehouden van Samen Nederlands Zingen. Van 15 tot 16 uur zingen Nederlanders en mensen uit het buitenland (statushouders, vluchtelingen, immigranten, expats) samen in het Stadshuus aan de Markt.

Doel
Deze maandelijkse activiteit van Stichting KomPassie Lochem staat onder leiding van Tessa Kortenbach uit Enschede. De eerste bijeenkomst werd gehouden in mei, naar voorbeeld van  ‘Zing Nederlands met me’ in Amsterdam/Paradiso, dat zich als een olievlek uitbreidt
over het land. Doel is elkaar beter te leren kennen en voor de nieuwkomers is het een manier om op speelse wijze de Nederlandse taal te oefenen.

Data
De bijeenkomsten worden telkens op de eerste zondag van de maand gehouden. De volgende zijn op 1 oktober, 5 november en 3 december. Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Na afloop is er altijd koffie en thee.

Het project wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Lochem en de Stichting
Welzijn Lochem. Daarbij ondersteund door het Stadshuus, Taalhuis
Lochem/Zutphen, Vluchtelingenwerk Oost-Nederland en de Muzehof

Vervoer
Mensen uit andere kernen van de gemeente Lochem die graag mee willen doen en
geen vervoer hebben kunnen contact opnemen met Stichting Welzijn Lochem: 0573-
254444.

Aanmelden
Reserveren is niet noodzakelijk maar wordt wel op prijs gesteld. Liefhebbers sturen een mail met de naam naar kompassielochem@gmail.com

Informatie is ook te vinden op de Facebookpagina.