Zaterdag: Voorjaarsconcert Apollo Laren

0
Apollo Laren (eigen foto)

LAREN – De Koninklijke Muziekvereniging Apollo Laren geeft zaterdagavond (30/3) een voorjaarsconcert in de Braninkhal.  Tijdens dit concert treden op: het Fanfareorkest, het leerlingenorkest onder leiding van Patrick Dieperink, de drumband onder leiding van Reyer Schouten en de leerlingen-drumband onder leiding van Mike de Geest.

Dit jaar staat voor Apollo in het teken van de viering van het 140-jarig jubileum. In het kader hiervan geeft de vereniging in het najaar, op zondagmiddag 17 November, een groots jubileumconcert. Ook deze vindt plaats in de Braninkhal.  Om hier goed op voorbereid te zijn heeft de concertcommissie besloten om het voorjaarsconcert op dezelfde locatie te laten plaatsvinden.

Vier jubilarissen

Het publiek wach een avondvullend en afwisselend programma met muziek uit verschillende genres, uitgezocht door Apollo’s eigen muziekcommissie. Tijdens de avond worden maar liefst 4 leden gehuldigd, zo meldt de vereniging trots.

Simone Keppels en Carla Platerink worden gehuldigd omdat ze respectievelijk 25 en 40 jaar lid zijn. Daarnaast zijn Gertie Braakman en Harry Hietbrink maar liefst 65 jaar van de partij bij Apollo.

Info

De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis mee. Het concert begint om 19.30 uur. De Braninkhal is te vinden aan de Verwoldseweg in Laren.