Woningen Heideveld Harfsen half september in de verkoop

0
Impressie van bouwplan Heideveld in Harfsen (bron: RVG Development)

HARFSEN – Projectontwikkelaar RVG Development start half september met de verkoop van woningen in het nieuwbouwplan Heideveld in Harfsen. De eerste artist-impression is maandag (25/7) gepubliceerd.

De woningen op de hoek van Reeverweg en Wilhelminalaan worden verkocht via makelaardij Beltman in Lochem. Prijzen zijn nog niet bekend maar het gaat om woningen in verschillende prijsklassen, waarvan een aantal ook haalbaar is voor starters. Ontwikkelaar RVG werkt samen met de Vereniging Plaatselijk Belang Harfsen en de gemeente Lochem.

Bouwplan Heideveld Harfsen (bron: gemeente Lochem)
Bouwplan Heideveld Harfsen (bron: gemeente Lochem)

71 woningen
Het Heideveld wordt een groene wijk met uiteindelijk 71 woningen. Hiervan worden er 40 ontiwkkelt door RVG Development. De gemeente Lochem verkoopt in hetzelfde plan 31 bouwkavels, waarvan 17 voor vrijstaande woningen en 14 voor twee-onder-eenkapwoningen.

Uit informatie op de site van de gemeente Lochem blijkt dat er 1 kavel is verkocht en dat er 15 in optie zijn genomen.

Informeel
RVG belooft een woonwijk met een informele sfeer. Midden in het gebied ligt een bosstrook. Deze blijft behouden en wordt voorzien van een wandelpad en een speellocatie.

De te bouwen woningen zullen er niet allemaal hetzelfde uitzien maar gaan wel een harmonieus geheel vormen. Het gaat vrijstaande woningen langs de rand van de wijk, twee-onder-eenkapwoningen langs de bosstrook en in midden rijtjes met maximaal 6 woningen.