Witkampers wint inhaalmatch met 5-0

0
Witkampers 1 beleeft een prima seizoen

LAREN/LOCHEM – Witkampers heeft zondag (5/5) een inhaalwedstrijd tegen Albatross met 5-0 gewonnen. Dat waren de Larenaren ook wel een beetje aan hun stand verplicht, want de gasten uit Apeldoorn zijn hekkensluiter in de 3e klasse B.

Witkampers liep rond de winterstop een achterstand op door afgelaste wedstrijden. De conditie van de Larense equipe wordt vooral deze week op de proef gesteld. Want er volgen nog een inhaalwedstrijd op donderdagavond, uit tegen Activia uit Twello én een reguliere wedstrijd tegen koploper Wijhe ’92 op zondag.

Weg omhoog

De 5 doelpunten van dit weekend zijn in ieder geval goed voor het doelsaldo (+22). Witkampers prijkt momenteel op een prima 5e plek. De weg omhoog wordt lastig maar is niet onmogelijk. De Larense club heeft 4 punten minder dan de nummers 3 en 4 maar al wel een beter doelsaldo dan Epe (4) en Turkse Kracht (3).

Sportieve plicht

De Witkampers kunnen zichzelf deze week een goede dienst te bewijzen door donderdag eerst van Activia (nummer 11) te winnen en dan zondag ook Wijhe ’92 in toom te houden Met dat laatste bewijzen ze een nóg grotere dienst aan de collega’s van Sportclub Lochem. Dat als nummer 2 jacht maakt op Wijhe. Het verschil is 2 punten in het voordeel van de Sallandse club. Witkampers gaat ongetwijfeld proberen om de sportieve plicht te vervullen. Mocht de strijd tegen koploper verloren worden, dan moet Lochem het op 19 mei zelf doen, als Wijhe op bezoek komt.