Winterwandel-puzzeltocht bij De Toekomst

0
Foto ter illustratie. (foto: pixabay.com)

LOCHEM – De recreantenafdeling van tafeltennisvereniging De Toekomst houdt op zondag 12 februari een winterwandel-puzzeltocht met een aansluitend stampottenbuffet.

Westerflier
De wandeling is uitgezet op het landgoed Westerflier bij Diepenheim. De deelnemers verzamelen zich om 13.30 uur bij Uitspanning De Viersprong langs de weg Lochem-Goor (bij afslag Markelo). Een kennisquiz over de natuur en het Westerflier vormen het puzzelelement van deze wandeling. De Route is ca. 6 km. lang en onderweg een pauzepunt ingelast voor een kop koffie of thee of een kruidenbittertje. Deze zijn bij de prijs inbegrepen.

Kosten
De kosten voor de wandeltocht bedragen € 2,50 (kinderen € 1,50). Deelname aan het stamppottenbuffet kost € 10,00 per persoon (kinderen € 6,00) Het buffet begint rond 17.30 uur.

Opgave
Opgave is mogelijk t/m 5 februari via recreantencommissie@lttcdetoekomst.nl of op de lijst in de entree van de tafeltennishal aan de Runmolenlaan 17 in Lochem. Wie geen vervoer heeft naar de Viersprong kan dit via het bovenstaande mailadres aangeven.