VV Klein Dochteren wil tweede zaterdagteam starten

0
Het sportcomplex van VV Klein Dochteren (eigen foto)

KLEIN DOCHTEREN – Net als elders in het land signaleert voetbalvereniging Klein Dochteren de trend dat steeds meer recreatieve voetballers het liefst op zaterdag willen spelen. Het is daarom de bedoeling om in het komende seizoen een tweede zaterdagteam te starten. Voetballiefhebbers en vriendengroepen worden uitgenodigd zich hiervoor aan te melden.

VV Klein Dochteren is een vereniging waar speelplezier voorop staat. De spelers en speelsters van de vereniging dragen die beleidslijn graag uit. Iedereen moet plezier hebben in de sport maar dat betekent niet dat het winnen wordt vergeten. Zo werd het tweede herenteam afgelopen seizoen kampioen.

Op sportcomplex ’t Schooldert wordt op zaterdag en zondag gespeeld in de klassie 11-tegen11 indeling. Op vrijdagavond wordt er ook 7-tegen-7 gespeeld. met onder meer 35- en 45-plussers.

Voor de aanstaande competitie heeft Klein Dochteren 5 teams aangemeld en op de vrijdagavond spelen twee teams. Vrouwenvoetbal wordt met veel passie op de zondag gespeeld. De verenging telt momenteel zo’n 130 leden.

‘Speel je bij Klein Dochteren, dan ga je iedere wedstrijd met een glimlach het veld op én af!’ zo meldt de club in een persbericht.

Belangstellenden kunnen contact opneme met Jan Knoef (secretaris).
Mail: info@kleindochteren.nl of bel met nummer: 06-53734833

Website: www.kleindochteren.nl