Klein Dochteren 2 is kampioen

0

LOCHEM/KLEIN DOCHTEREN – Klein Dochterem 2 is afgelopen zondag kampioen geworden door in Gelselaar EGVV 2 met 5-2 te verslaan.

Klein Dochteren 2 (zondag) is momenteel feitelijk het hoogste elftal van de vereniging. Het eerste elftal werd eind april teruggetrokken uit de competitie (Standaard 5e-klasse B). Door veel inhaalwedstrijden moesten de laatste tijd vaak 2 wedstrijden per week worden gespeeld. Dat leverde veel blessureleed op en de selectie was toch al aan de krappe kant.

Omdat de lagere elftallen in hetzelfde schuitje zaten konden ook daar geen tijdelijke hulptroepen worden gemobiliseerd. De twee begeleiders van het eerste speelden zelf nog een paar wedstrijden mee. Dat werd ook voor hen te zwaar. Het bestuur besloot daarop het elftal terug te trekken. Volgend seizoen komt Klein Dochteren 1 uit de in reserveklasse.

Het tweede is dit seizoen het zonnetje in huis in Klein Dochteren. Met het nu behaalde kampioenschap kan er weer gelachen worden. Gehuld in speciale kampioensshirts vierde het elftal een uitbundig feestje op de laatste dag van de Keidagen in Lochem.