Voormalige ‘Bengel’ Lochem op Marktplaats gesitueerd in ‘dorpskern Bennekom’

0
De advertentie op Marktplaats (bron: marktplaats.nl)

LOCHEM – Een oplettende lezer wees LochemsNieuws vandaag op een item op Marktplaats waar het voormalige horecabedrijf ‘De Bengel’ (eerder: Pinot) aan de Nieuwstad in Lochem  wordt aangeboden. De aanbiedende makelaar gaat in de omschrijving van het pand behoorlijk de mist in.

Bennekom
Er staat dat het gaat om ‘een representatief winkelpand gelegen op een A-locatie midden in de dorpskern van Bennekom’. Mogelijk gaat het om een knip- en plakfout want eerst is sprake van een horecapand van 274m2. Een paar zinnen later wordt een afmeting van 245m2 genoemd.

Bruikleen
De vermelding op Marktplaats staat er al sinds 24 november van het afgelopen jaar. Het pand wordt ‘in bruikleen’ aangeboden met een opzegtermijn van 28 dagen. Met de mogelijkheid om ‘door te groeien naar reguliere huur’. De vierkante-meterprijs bedraagt 205 euro. 

Dorp
Op de website van Alvast een vastgoedbeheerder met onder meer een vestiging in Arnhem is Bennekom wel veranderd in Lochem maar er is ook daar nog altijd sprake van ‘dorpskern’. De aanbieding op Marktplaats heeft nog niet gewerkt want er is nog geen sprake van een nieuwe gebruiker van het al sinds augustus 2011 leegstaande bedrijfspand.

Op Funda in Business wordt het pand overigens aangeboden als kantoor c.q. multifunctionele ruimte door Thoma Post Bedrijfsmakelaars voor 1250 euro per maand.