Voor puzzelliefhebbers: rebusvaarten met de berkelzomp

0
De berkelzomp de Ente in de Berkel bij Lochem (eigen foto)

LOCHEM – Puzzelliefhebbers kunnen eind augustus meedoen aan ‘Rebus op de Berkel’. Tijdens een vaart met berkelzomp ‘Ente’ moeten puzzels worden opgelost. De sleutels voor de juiste oplossingen staan aan de waterkant.

Deze activiteit wordt gehouden op zondag 26 augustus en maakt deel uit van het Berkelfestival. De deelnemers strijden mee voor de titel: Berkel Rebus Talent 2018. Alle vragen hebben te maken met water en de Berkel.

Veel activiteiten
Naast de Rebusvaarten op de Berkel is er veel te doen. Aan de hand van zeven pijlers presenteert het Berkelfestival 2018 haar programma en zijn er, op 24, 25 en 26 augustus, tal van activiteiten voor een breed publiek, van jong tot oud. De activiteiten worden georganiseerd door lokale initiatiefnemers en vinden plaats in onder andere Lochem, Almen, Zutphen, Borculo, Eibergen en Rekken. Daarnaast zijn er een aantal grensoverschrijdende activiteiten in samenwerking met Duitsland.

Aanmelding
De Rebusvaarten vertrekken op 26 augustus om 10:00, 11:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur vanaf Zompenloods ’t Anker aan de Goorseweg 2 in Lochem. Iedere vaart duurt circa 45 minuten. Kijk HIER voor alle informatie en aanmelding.

Informatie
Website: www.berkelfestival.eu
Facebook: www.facebook.com/berkelfestival/
Instagram: #Berkelfestival