Viverion pakt met 5 aannemers 1260 woningen aan

0
Manager Klant Tanja Paffen (midden) en directeur-bestuurder Jan-Willem Allersma (links) met vertegenwoordigers van de 5 aannemers na de ondertekening van de overeenkomst voor verduurzaming van 1260 woningen (foto: Viverion)

LOCHEM – Voor het energiezuinig maken van 1.260 woningen en het gelijktijdig uitvoeren van onderhoud, is Viverion een samenwerking aangegaan met vijf aannemers. Samen moeten ze de klus de komende jaren gaan klaren.

De aan te pakken woningen staan in de gemeenten Lochem, Rijssen-Holten en Hof van Twente.

Veel werk

Manager Klant, Tanja Paffen: ,,De woningen krijgen energiebesparende maatregelen en/of uitgebreid onderhoud. Veel werk, daarom hebben we besloten met vijf aannemers samen te werken. Zo kunnen we onze duurzaamheidsambitie sneller verwezenlijken. We selecteerden de aannemers Ter Steege, Dura Vermeer, Plegt-Vos, Kreunen en Hegeman.”

Overeenkomst

Alle betrokken woningen krijgen onderhoud en ruim 1000 woningen krijgen energiebesparende maatregelen. Donderdag tekende directeur-bestuurder Jan-Willem Allersma tijdens een feestelijke startbijeenkomst de intentieovereenkomst met de partijen.

Vanaf nu starten de voorbereidingen voor de verschillende projecten. De bewoners van de woningen die nog dit jaar aan de beurt zijn, ontvangen op korte termijn bericht van de woningcorporatie.