Villa Stijgoord gaat ‘buurtmaken’ en start Donder-Doe-Dag

0
Villa Stijgoord (foto: LochemsNieuws)

LOCHEM – Villa Stijgoord heeft in korte tijd al de nodige bedrijven, organisaties en ZZP’ers bereikt. De villa is ontdekt als werkplek en locatie voor vergaderingen, ‘heisessies’, inspiratie- en coachingbijeenkomsten, workshops of cursussen. Inmiddels is in samenwerking met Anniek Welmer, een jonge Lochemse ondernemer, ook de catering geregeld. Op 25 november volgt een open dag en binnenkort wordt gestart met een ZZP-café.

Anniek Welmer (24) studeerde dit jaar af aan de HAS in Den Bosch, studierichting Food Innovation. Ze startte meteen een eigen cateringbedrijf, onder de naam Annie’s  Borrelpaleis. “Toen ik hoorde van Villa Stijgoord dacht ik meteen: ‘daar hebben ze catering nodig’. Zakelijke evenementen met een lunch, borreluurtjes of complete arrangementen”, zo zegt ze.

Arrangementen

Concreet biedt Anniek nu kerst- en eindejaarsarrangementen aan. Het idee is dat met hun medewerkers in een andere sfeervolle omgeving terugblikken op het jaar, een team-event hebben of juist vooruitblikken op de toekomst. “Samen met een kerstlunch of -borrel of een eindejaarstoespraak combineer je het nuttige met het aangename.” Die andere inspirerende omgeving, die Villa Stijgoord is, leent zich ook voor tal van andere activiteiten. Mede-initiatiefnemer Paul Blankhorst noemt het ‘out of the box, out of the building’. Het aanbod wordt nog completer door de cateringmogelijkheden en samenwerking met bedrijven als Unieke Uitjes. Teambuildingsactiviteiten zijn zo gemakkelijk vorm te geven.

lees verder onder de foto…

Anniek Welmer staat klaar om de catering te verzorgen voor gebruikers van Villa Stijgoord. Rechts Paul Blankhorst, mede-initiatiefnemer. Naast hem zit advocaat Chris Spekschoor. Hij is een van de gebruikers van de villa (foto: LochemsNieuws)

In de villa zijn vaste kantoorkamers te huur maar is ook een aantal flexwerkplekken beschikbaar. “Veel ZZP’ers en mensen, die in coronatijd gewend zijn geraakt aan thuis- of hybride-werken, vinden dat op zich prettig maar geven vaak aan dat ze contact met anderen missen. Ontmoeting en netwerken staat hoog op hun verlanglijstjes. Daar bieden we de ruimte en gelegenheid voor. Mensen bij elkaar brengen en zorgen voor kruisbestuiving. Hier kun je leren van elkaars expertise en van anderen horen hoe ze bepaalde problemen oplossen, aldus Blankhorst.

Donder-Doe-Dag

Om dit te bevorderen is de Donder-Doe-Dag bedacht, voor ZZP-ers en hybride thuiswerkers. Elke donderdag is het mogelijk om in Villa Stijgoord te komen flexwerken. Gewoon lekker aan het werk en daarnaast elkaar spreken bij de koffie, lunch of ZZP-borrel. Het idee is om dit te zijner tijd te laten uitgroeien tot een meer waardevol ZZP-netwerk-café met interessante activiteiten voor deze ondernemersgroep.

Open dag

Op vrijdag 25 november wordt een open dag gehouden om alle mogelijkheden van Villa Stijgoord onder de aandacht te brengen. Die dag is iedereen van 15.00 tot 21.00 uur welkom.

Villa Stijgoord
Stijgoord 5
7241 XA Lochem
mail: info@stijgoord.nl