VerzekeringenDesk Lochem biedt persoonlijk advies op maat

0
(bron: Leven en WonenDesk Lochem)

VerzekeringenDesk Lochem begrijpt dat iedereen uniek is als het gaat om verzekeringen. Of je nu je woonhuis, auto of andere waardevolle bezittingen wil verzekeren of onbezorgd op reis wil met onze doorlopende reisverzekering. VerzekeringenDesk Lochem biedt advies op maat, afgestemd op de unieke situatie en behoeften van de klant.

Dit is een artikel in een serie adviserende berichten over leven, wonen en geld dat LochemsNieuws brengt in samenwerking met de Leven en WonenDesk Lochem.

Wel zo persoonlijk
Bij VerzekeringenDesk Lochem is de klant geen nummer. Het team zorgt voor een persoonlijke benadering, met vaste contactpersonen die het dossier van de klant kennen en
begrijpen.

Loop gewoon even binnen
Iedereen is welkom om binnen te lopen. Of het nu gaat om vragen over een polis, het afsluiten van een nieuwe verzekering of het indienen van een schadeclaim, het team van VerzekeringenDesk Lochem staat altijd klaar. Er zijn echter ook mogelijkheden voor wie liever een afspraak aan huis maakt.

Snelle schadeafhandeling
Het is belangrijk om goed geholpen te worden bij een schade. De VerzekeringenDesk zet zich daarom in voor een snelle en efficiënte afhandeling, zodat er zo min mogelijk hinder wordt ondervonden van onvoorziene gebeurtenissen.

Contact
De gemoedsrust van de klant heeft prioriteit. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor plaatselijke en betrouwbare assurantiepartner. Wie nu contact opneemt om het verzekeringspakket te laten doorlichten en te vergelijken, ontvangt een welkomstcadeau in de vorm van een slimme P1 meter waarmee het stroom- en gasverbruik in de woning nauwgezet kan worden gevolgd.

Voor meer informatie kijk op www.levenenwonendesk.nl bel 0573 255401 of plan online een afspraak in.

(bron: Leven en WonenDesk Lochem)