Alle locaties GGD zondag gesloten [UPDATE]

0
Vaccinatielocatie van de GGD (bron: GGD NOG)

APELDOORN/LOCHEM – Met het oog op de verwachte weersomstandigheden op zondag heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland besloten om op die dag de vaccinatie- en testlocaties gesloten te houden. De veiligheid van kwetsbare bezoekers op leeftijd en het personeel staat voorop, zo laat de GGD weten.

Vrijdag liet de GGD nog weten dat de teststraten beperkt open zouden blijven. Omdat het KNMI nu voor zondag code rood heeft afgekondigd, blijven alle locaties gesloten.

De vaccinaties op de locaties in Doetinchem en Apeldoorn worden verzet.

Doetinchem

Iedereen die zondag aanstaande een afspraak in Doetinchem heeft, kan op hetzelfde tijdstip op dezelfde locatie terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Apeldoorn

Senioren die zondag aanstaande een afspraak hebben, kunnen op hetzelfde tijdstip op locatie Apeldoorn terecht op zondag 14 februari met het afspraakbewijs van zondag 7 februari.

Zorgmedewerkers die zondag een afspraak gepland hebben staan voor de 2e prik, kunnen op hetzelfde tijdstip terecht op locatie Zutphen op vrijdag 19 februari. Adres Hanzehal: Fanny Blankers-Koenweg 2 in Zutphen. De 2e prik wordt dan nog ruim binnen de maximale termijn van zes weken gezet.

Mensen die niet op een van deze data kunnen, kunnen met het landelijke callcenter bellen voor een andere afspraak op een van ode locaties.

Kijk voor meer informatie op www.ggdnog.nl.