Tractor Pulling Lochem geschrapt door nieuwe maatregelen

0
Slecht nieuws voor de liefhebbers van tractor pulling
LOCHEM/BARCHEM – Opnieuw gaat er een streep door een groot evenement in de gemeente Lochem. Vandaag (woensdag 14 juli) liet de organisatie van Tractor Pulling Lochem weten dat de geplande 37e editie op 7 augustus niet door kan gaan. 
‘We hadden goede hoop, goede zin. Toen de maatregelen versoepeld werden, drie weken geleden, besloten we ervoor te gaan. Helaas heeft de overheid door de ontwikkelingen rondom het coronavirus vorige week moeten besluiten om de maatregelen aan te scherpen. Daarom hebben wij met pijn in het hart besloten om ook in 2021 geen Tractor Pulling Lochem te organiseren’, zo schrijft het bestuur van de organiserende Stichting Tractor Pulling Lochem op Facebook.

Enorme domper

Het is al de tweede keer dat het evenement niet door kan gaan door corona. ‘Een enorme domper. We snappen de teleurstelling van zowel de bezoekers als de deelnemers en vrijwilligers’, aldus de organisatie. Inmiddels is 6 augustus 2022 in de agenda gezet als nieuwe datum.

Kaarten

Al aangeschafte kaarten kunnen worden omgezet in een voucher voor volgend jaar. Geld terug vragen kan ook. Dit kan vanaf maandag 19 juli t/m woensdag 28 juli worden aangevraagd.
Meer informatie (binnenkort) op: www.tractorpullinglochem.nl